Goedkope lening voor energiebesparende werken

Je wilt je dak isoleren, dubbele beglazing plaatsen of een nieuwe verwarming installeren? Overweeg je ook andere renovatiewerken aan je woonst? Met slimme investeringen gaan zowel je portemonnee, het milieu als je wooncomfort erop vooruit.

Er bestaan interessante premies voor heel wat verbeteringswerken, maar eerst moet de factuur betaald worden.

Daarom lanceerde de Vlaamse overheid de ‘Energielening’, waarvan de voorwaarden verstrengen  vanaf 1 januari 2019. Voor iedere inwoner van Limburg blijft een toegankelijke kredietformule overeind. Energiehuis Duwolim bemiddelt naast de Vlaamse energielening immers ook de Limburgse renovatielening, DuwolimPlus.

Renteloze lening voor prioritaire doelgroepen

Vanaf begin 2019 kunnen nog slechts de prioritaire doelgroepen van het Vlaams Energieagentschap aanspraak maken op de Vlaamse energielening. De lening aan 0% heeft als doel investeringen in energiebesparende maatregelen aantrekkelijker te maken. DuwolimPlus verdubbelt het maximale kredietbedrag tot 30.000€ in totaal.

Limburg gaat een stap verder…

Provincie Limburg en energiehuis Duwolim gaan in 2019 door met de DuwolimPlus-leningen aan 2% voor alle inwoners, met een aangepast kredietbedrag tot 30.000€.

Niet-commerciële instellingen en verenigingen van mede-eigenaars kunnen in 2019 lenen aan een rentevoet van 1%.

Wil je graag ondersteuning bij je renovatie? Heb je interesse in de Duwolim- of de DuwolimPlus-lening? Je vind meer informatie op de website van het Vlaams Energieagentschap, via de link www.energiesparen.be/energielening. Voor de mogelijkheden in Limburg breng je best een bezoek aan www.duwolim.be.

Aarzel niet ons te contacteren voor meer info, via mail: duwolim@stebo.be of telefonisch op het n° 089 77 81 29.

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Scroll naar top