OVER BOUWUNIE LIMBURG

BOUWUNIE Limburg Unie van het KMO-bouwbedrijf, verenigt de zelfstandigen en KMO’s uit de diverse deelsectoren uit de bouw in één sterke unie. Bouwunie komt op voor hun belangen. Ze verstrekt gespecialiseerd advies, doet aan lobbying, legt eigen accenten, verkondigt eigen standpunten en biedt een platform waar collega’s bouwkmo’s elkaar kunnen ontmoeten.

De mensen die het te bewandelen pad voor Bouwunie Limburg uittekenen, zijn aannemers, bedrijfsleiders die hun eigen centen in hun onderneming gestoken hebben, die daarmee risico’s lopen en iets willen creëren. Bouwunie Limburg telt ruim 1.200 leden. Ze richt zich tot zelfstandige ondernemers, gespecialiseerde kmo’s en kmo’s die totaaloplossingen aanreiken. Bouwunie is aangesloten bij UNIZO, de Unie van Zelfstandige Ondernemers.

Bouwunie Limburg telt op dit moment 7 deelsectoren (Algemene & Ruwbouwaannemers, Dakwerkers, Schrijnwerkers & Interieurbouwers, Schilders & decorateurs, Chape- vloerbedrijven, tegelzetters & natuursteenbewerkers, Stukadoor & afbouwbedrijven en Installateurs). Gelet op de evolutie in de diverse sectoren en de overlappingen en synergiën die er nu reeds bestaan wil Bouwunie Limburg op termijn evolueren naar 3 grote afdelingen, zijnde Ruwbouw & Dak, Installateurs en Afwerking.

WAAROM DEZE BOUWSECTORGIDS.BE?

Al onze leden zijn ondergebracht in één van de bovenstaande deelsectoren en nog een heel aantal andere sectoren.
Ben je op zoek naar een vakman in je buurt, geef dan op de homepage je gewenste locatie op en maak je keuze. Je kan ook op naam zoeken als je op zoek bent naar een specifiek lid van Bouwunie.

ONZE PARTNERS

Bouwunie Limburg werkt samen met een aantal trouwe partners (in alfabetische volgorde):

Over Bouwunie

Zoekt u een advies en dienstenpakket op maat van uw bouwbedrijf? Dan is Bouwunie, de unie van het KMO-bouwbedrijf, uw ideale partner. Samen met Unizo staan we elke dag voor u klaar.

Uiteraard bent u meer dan een bouwondernemer. U verdient uw eigen plaats in de sector. Bouwunie benadrukt dit door tot diep te werken in uw sector. U betaalt 1 lidgeld en staat 2 keer sterker. U ontvangt alle Bouwunie- en Unizovoordelen. Gesteund door 8.000 collega’s. Bouwunie, daar bouwt u op.

U bent altijd up-to-date
U hebt weinig tijd. Maar u blijft graag op de hoogte. Bouwunie geeft u de belangrijkste headlines en wijzigingen van wetgevingen. Alle andere essentiële informatie voor uw sector krijgt u van zodra deze beschikbaar is. Zo mist u niets.

Uw experts ter zake
U hebt geen batterij adviseurs, juristen en fiscalisten in huis. Aan vragen nochtans geen gebrek. Daarom staan de experts van Bouwunie elke dag voor u klaar. U doet als lid steeds gratis beroep op de Bouwunie Adviesdienst. Al uw adviseurs verzameld op 1 plek. Handig toch?

Gebruik tools om efficiënter te ondernemen
Bouwunie is elke dag in de weer om u gemakkelijker te laten ondernemen. U gebruikt onze handige tools om effectief tijd te winnen. Op zoek naar een modelbrief of een risico-analyse? Download via www.bouwunie.be onmiddellijk uw exemplaar.

Uw persoonlijke bodyguard
In het overleg met ministers, vakbonden en alle andere instanties is Bouwunie uw stem. Uw administratieve rompslomp verhelpen, uw oneerlijke concurrenten bestrijden, uw verzoening begeleiden, … Dagelijks leggen we concrete voorstellen op tafel bij de overheid. Hebt u individuele problemen met vakbonden? Ook dan komen we graag tussenbeide.

Maak deel uit van de community
Maak uw onderneming gratis bekend op www.vinduwaannemer.be. Zo vinden maandelijks meer dan 10.000 bezoekers snel de weg naar uw bedrijf. Ook op Facebook, Twitter en Linkedin volgt u Bouwunie op de voet en houdt u contact met collega’s.

Een uitgebreid netwerk voor u om in te groeien
Bouwunie brengt ondernemers samen om hen te informeren. Vaak de eerste stap richting een duurzame samenwerking met andere leden. Het aanbod is haast onuitputtelijk. Infosessies, seminaries, opleidingen, evenementen, bedrijfs- en werfbezoeken. U neemt als lid gratis deel. Of u geniet van een stevige korting.

Wat biedt BOUWUNIE Limburg u extra

  • Een gratis vermelding als lid in deze sectorgids
  • U kan gratis beroep doen op de juridische helpdesk i.s.m. Adlex Advocaten
  • U kan uw klanten de bouw-plaats+ verzekering aanbieden om te bouwen zonder zorgen!
  • Een eigen uitgebreid opleidingsaanbod: meer info via limburg@bouwunie.be
  • De Limburgse Bouwacademie+, een unieke manier om in contact te komen met collegaondernemers en experten rond bepaalde thema’s, problematieken en tendenzen in de sector. Nieuw in dit verhaal is de koppeling met bedrijfsbezoeken. Ervarings- en kennisuitwisseling staan hierbij centraal!
  • Gratis deelname aan regionale ontbijtsessies met actuele topics
  • Bouwschakel: het ledenmagazine van Bouwunie Limburg (verschijnt 2 x jaar)
  • Digitale nieuwsbrieven

Neem een kijkje op www.bouwunielimburg.be of neem contact met ons op of bel ons: 011 26 30 10.

Scroll naar boven